Câțiva copii au găsit o bombă neexplodată pe malul râului Someș, au spălat-o și au așezat-o la câțiva pași de un foc

Câțiva copii au găsit o bombă neexplodată pe malul râului Someș, au spălat-o și au așezat-o la câțiva pași de un foc
Foto: jurnalul de Satu Mare

Câțiva copii au găsit o bombă neexplodată în timp ce se jucau pe malul râului Someș. Ei au spălat bomba și au pus-o la doar câțiva pași de un foc a cărui jar încă mocnea, scrie presa locală.

Pericol major după ce niște copii au descoperit o bombă

Potrivit Jurnalului de Satu Mare, incidentul s-a petrecut duminică seară, pe digul râului Someș, într-o zonă de picnic a cartierului Micro 16.

Câțiva copii cu vârste între 10 și 12 ani au găsit bomba, au spălat-o în apele râului Someș, apoi au urcat-o pe dig și au așezat-o la câțiva pași de un foc.

Un adult a observat obiectul ciudat, iar când s-a apropiat și-a dat seama că este vorba despre o bombă și a sunat la 112.

„Asanare muniție neexplodată in Mun Satu Mare, M16 pe malul Someșului. Intervine echipa pirotehnică a Detașamentului Satu Mare (cu 2 subofiteri).Este vorba despre o bombă de aruncător (82 de mm). Munitia a fost ridicată și transportată la depozitul de muniție rămasă neexplodată din Carei”, a transmis ISU ”Someș” Satu Mare, pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)