Ce să nu faci niciodată într-un avion / Sfaturile vin din partea însoțitorilor de bord

Ce să nu faci niciodată într-un avion / Sfaturile vin din partea însoțitorilor de bord
Sursa foto: Pixabay

Avionul nu este cel mai confortabil loc, motiv pentru care unii pasageri caută diferite modalități prin care să se simtă cât mai bine în timpul zborului. De știut este faptul că în timpul zborului, toate lucrurile sunt văzute, atât de ceilalți pasageri, cât și de personalul angajat.

Pentru a avea un zbor cât mai plăcut și mai liniștit, președintele Asociației Însoțitorilor de Zbor, Sara Nelson, a dezvăluit câteva lucruri pe care să nu le faci niciodată într-un avion.

Sfaturi din partea însoțitorilor de zbor pentru o călătorie cât mai plăcută

Pentru a primi din partea însoțitorilor de zbor cele mai bune servicii, de preferat este să le spuneți clar ce dorințe aveți, ce anume vreți de la ei și ce vreți să consumați pe parcursul călătoriei: „Însoțitorii de zbor pot fi o mulțime de lucruri, dar nu suntem cititori de minți”, a spus Sara Nelson.

„Scoateți căștile din urechi doar pentru un minut, fii atent, astfel încât să ne putem înțelege rapid și ușor. Dacă observăm că ești un ajutor, poate că zborul tău va fi mult mai plăcut, după ce însoțitorii de bord vor vedea și asta”, a mai adăugat ea.

Printre sfaturile pe care le oferă însoțitorii de zbor se numără și dorința acestora de a nu trata avionul ca pe propria casă: „Acest lucru se întâmplă tot timpul”, spunea Sara, în timp ce a arătat o poză cu un pasager care își ținea picioarele pe peretele avionului.

„Este o problemă pentru că creează un conflict incredibil, este groaznic, poate miroase și, de asemenea, știi, te pui și pe tine în pericol”, a mai adăugat Nelson.

În timpul zborului niciodată nu trebuie să desfaceți centura de siguranță, indiferent dacă e pe placul pasagerului sau nu. Recomandarea însoțitorilor de bord este să păstrăm centura de siguranță pe întreaga călătorie, chiar dacă lumina centurii este aprinsă sau nu.

„Piloții fac o treabă foarte bună încercând să ne avertizeze atunci când vin turbulențe, dar uneori apar fără niciun avertisment. Este foarte grav. Ține centura de siguranță pusă!”, a spus Sara.

Pentru că este un transport în comun, în avion nu trebuie aduse alimente cu mirosuri puternice: „Nu vă aduceți salată de ouă sau ton. Suntem într-un mediu închis, cu aer recirculat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:46 - Boris Johnson ar fi fost amenințat de Putin înainte de invazia în Ucraina: “Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura doar un minut”
07:30 - Matei Dima, celebrul vlogger BRomania, a recunoscut că a condus beat și drogat. Ce amendă penală trebuie să plătească
07:18 - Andrew Tate, de după gratii: „România e o țară comunistă”. Când s-a mutat în țara noastră a spus că vrea să trăiască într-o societate în care „corupția este accesibilă tuturor” (VIDEO)
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal