Ce spun românii despre plajele pentru nudism, din țară și din Europa: „Este important să fii în regulă cu corpul tău, indiferent dacă ai 50 sau 150 de kilograme”

Ce spun românii despre plajele pentru nudism, din țară și din Europa: „Este important să fii în regulă cu corpul tău, indiferent dacă ai 50 sau 150 de kilograme”
Foto: Hepta MMA / F.F.

Se spune că nudismul reprezintă o practică colectivă care urmărește revenirea la natură și la viața simplă. Astfel că, valorile naturiștilor au în vedere  dimensiunea socială, respectul unii față de ceilalți, toleranța și convivialitatea.

Mai mulți români au împărtășit experiența lor în acest sens, care se dovedește a fi o experiență plăcută, conform Hotnews.

Ce spun românii despre plajele pentru nudism

Un bărbat care lucrează într-un departament financiar pentru o companie multinatională din România a povestit că  a început să facă nudism acum un deceniu, când avea 27 de ani, într-o vacanță la Motru.

„A fost o experiență plăcută într-o zi de august foarte însorită și pe care îmi doream să o mai repet”, zice el. Vara următoare s-a documentat despre plajele de nudiști de pe litoral și a aflat mai multe despre „legendara plajă pentru nudiști din Eforie Nord, la granița dintre nord și sud.”

Exisă trei plaje pe litoralul românesc unde se practică nudismul,  care sunt recunoscute și amenajate. De exemplu, în Costinești, la Golful Francezului, o plajă în general liberă. Aici  accesul se face dintr-un drum de țară, iar între Eforie Nord și Eforie Sud mai există o plajă pentru  nudiști, „La hamace”.

De asemenea, o altă plajă în  acest sens este și Plaja Sfântu Gheorghe din Deltă. Fiind o plajă lată, poți găsi un loc pentru a face nudism, fără să fii deranjat de ceilalți.

Care sunt cele mai cunoscute plaje pentru nudism în Europa

Red Beach, Creta

Red Beach, Creta se află la doar 20 de minute de Matala și este înconjurată de stâncile roșiatice din zonă. Aici vei găsi o plajă retrasă  unde poți face nudism și unde te vei simți aproape de natură.

Paradise Beach din Mykonos, Grecia

O altă plajă pentru nudiști este și cea din Mykonos. În acest loc puteți descoperi  primul loc deschis nudiștilor de pe insulă și este unul dintre cele mai populare din apropiere. Seara, turiștii se pot bucura de cât mai multe petreceri, stațiunea fiind renumită și pentru acest fapt.

Platja Es Cavallet, Ibiza, Spania

Ibiza este o insulă  recunoscută pentru viața de noapte în primul rând. Se pare că, plaja Es Cavallet a fost special amenajată pentru doritorii de nudism. Sunt foarte multe baruri pe plajă unde poți alege să te relaxezi și să te bucuri de o băutură răcoritoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”