Cea mai scăzută temperatură din această toamnă, minus un grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scăzută temperatură din această toamnă, minus un grad Celsius la Miercurea Ciuc

Prima valoare negativă în termometre în această toamnă s-a înregistrat, sâmbătă, la Mercurea Ciuc, temperatura fiind de minus un grad Celsius.

Această minimă s-a înregistrat dimineață, în jurul orei 07:00, pe sol fiind depusă brumă, potrivit meteorologului de serviciu de la Stația Miercurea Ciuc, Lajos Krisztina, citează Mediafax.

Potrivit sursei citate, prima temperatură negativă din această toamnă s-a înregistrat cu o săptămână mai devreme faţă de anul trecut.

Și în alte localități din județul Harghita s-au înregistrat temperaturi scăzute, fiind zero grade Celsius la Joseni, un grad la Toplița, trei grade la Bucin și cinci grade la Odorheiu Secuiesc.

Ultima oră
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti