Centrul comercial ParkLake se va deschide în primăvara anului 2016

Centrul comercial ParkLake se va deschide în primăvara anului 2016
Foto: dailybusiness.ro

Proiectul dezvoltat în sectorul 3 din București, ParkLake, se va deschide în primăvara anului 2016 după o investiție de 180 milioane de euro.

Ingo Nissen, managing director Sonae Sierra și responsabil pentru proiectele de dezvoltare din România, spune că pe măsura ce țara se va dezvolta și nivelul veniturilor se va apropia de media europeană va exista piață pentru dezvoltarea de complexe comerciale, dar că la nivelul actual al veniturilor nu este nevoie în mod necesar de altele, scrie Agerpres.

Până în prezent, contractele semnate însumează circa 70% din suprafața închiriabilă care conține peste 200 de magazine și 2.600 de spații de parcare subterane.

ParkLake se află în apropierea Parcului IOR, iar serviciile se adresează unui număr de 1.5 milioane de locuitori și vor fi create alte 2.000 de locuri de muncă directe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)