"Ciocul mic, altfel te împușc!”. Scene demne de filme cu gangsteri în parcarea unui hipermarket din Constanţa (VIDEO)

"Ciocul mic, altfel te împușc!”. Scene demne de filme cu gangsteri în parcarea unui hipermarket din Constanţa (VIDEO)

Scene demne de filme cu gangsteri în parcarea unui hipermarket din Constanţa.

Un bărbat susține că a fost amenințat cu pistolul. "Ciocul mic, altfel te împușc!' a fost mesajul tăios primit de bărbat din partea unui individ înarmat, care i-ar fi cerut bani. Poliţia spune că nu a primit niciun fel de sesizare în acest caz, potrivit B1TV.

Constănțeanul a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că ar fi fost amenințat cu un pistol de individul care ar cere bani pentru a-și alimenta mașina și pentru mâncare pentru copil.

#DIRECT_ONE_1imabg#

"Mare atenție, pentru cei din Constanța și nu numai: dacă vă abordează un individ cu un Opel Vectra, nu îl băgați în seamă și vedeți-vă de drum, altfel riscați să rămâneți fără bunuri! Te ia cu vorba că a rămas fără bani de motorină și că nu are bani să-i ia mâncare copilului. Eu l-am ochit din prima și, amenințându-l că sun la 112, a scos pistolul și-mi zice "Ciocul mic, altfel te împușc!”, scrie constănţeanul în postul respectiv.

Bărbatul nu ar fi singur, ci însoţit de un alt individ care are un copil în braţe.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani