Cluj: Bătaie între nepoţii unui milionar şi poliţistii care i-au tras pe dreapta

Cluj: Bătaie între nepoţii unui milionar şi poliţistii care i-au tras pe dreapta

Mircea Onacă (33 de ani) şi fratele acestuia, Adrian Onacă (28 de ani), sunt cercetaţi pentru ultraj, după ce s-au luat la bătaie, vinerea trecută, în centrul oraşului Cluj-Napoca, cu doi agenţi rutieri.

Cei doi au fost opriţi de poliţiştii care au observat nereguli la numerele de înmatriculare, şi în timp ce agenţii întocmeau procesul verbal, şoferul a început să-i înjure.

Un agent a scos şoferul din autoturism , după ce a încercat să plece de pe loc cu maşina, dar când a încercat să-l imobilizeze, au intervenit fratele şi prietena conducătorului auto. Bărbatul a reuşit să scape, lovind unul din poliţişti.

Şoferul a fugit, dar a revenit după câteva minute. A fost încătuşat şi dus la secţia de poliţie. Mircea Onacă riscă între şase luni şi trei ani de închisoare pentru lovirea poliţistului.

Cei doi fraţi sunt nepoţii milionarului clujean Vasile Onacă, patronul Oncos, companie care are ca obiect de activitate creşterea păsărilor şi comercializarea en-gros şi en-detail a produselor alimentare. Milionarul se află pe poziţia 380 în Top Forbes, cu o avere estimată la 12-13 milioane de euro.

Încaierare între poliţişti şi nepoţii unui milionar