Cluj: După ce doi frați s-au certat ore întregi, unul dintre ei a dat foc casei celuilalt

Cluj: După ce doi frați s-au certat ore întregi, unul dintre ei a dat foc casei celuilalt
Disputele în familie duc la gesturi extreme. Este şi cazul a doi fraţi din judeţul Cluj care au băgat în sperieţi un sat întreg. După ore bune de ceartă, unul dintre bărbaţi a decis să se răzbune. A pus la cale un plan diabolic şi negru de mânie a trecut la fapte, transmite B1 TV.

A dat foc grajdului, iar flăcările, înalte de câţiva metri i-au alertat pe vecini care au sunat îngroziţi la pompieri. Când au ajuns echipajele de intervenţie, anexa gospodărească era mistuită de flăcări. Din fericire pompierii au reuşit să izoleze incendiul pentru a nu se extinde şi la celelalte case.

I-a dat foc casei fratelui său

#DIRECT_ONE_ehb5ud#

 
Vecinii au rămas muţi de uimire când au văzut flăcările înalte de câţiva metri. Totul a pornit de la cearta dintre cei doi fraţi care locuiesc în localitatea clujeană Luna de Sus. După ce ore bune vecinii şi famila au auzit tot ce aveau de împărţit, unul dintre bărbaţi, mai iute de mânie a decis să se răzbune şi ar fi incendiat grajdul. 
 
Anexa gospodărească a ars ca o torţă iar flăcările care se extindeau cu repeziciune ameninţau să se extindă şi la alte case. În zadar au sunat martorii la 112. În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, grajdul ardea în totalitate. 
 
În urma incendiului a fost demarată o anchetă dar nu se știe cine va plăti acum pentru pagube.
Ultima oră
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)