Coaliția pentru Familie, INSENSIBILĂ la cazurile de minori ABUZAȚI. Dănileț: ‘Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire’ – Documentar NETFLIX: Cine a influențat referendumul anti-căsătorii gay din România

Coaliția pentru Familie, INSENSIBILĂ la cazurile de minori ABUZAȚI. Dănileț: 'Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire' - Documentar NETFLIX: Cine a influențat referendumul anti-căsătorii gay din România

Multitudinea de cazuri de minori abuzați nu a sensibilizat Coaliția pentru Familie, asociația care a cerut referendumul pentru modificarea Constituției cu privire la redefinirea familiei, prin înlocuirea termenului de ‘soţi’ cu expresia ‚bărbat şi femeie’.

Judecătorul Cristi Dănileț sesizează tăcerea membrilor acesteia cu privire la tragediile din ultima perioadă și se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă abuzurile ar fi fost înfăptuite de un gay.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Urmăresc știrile privind minorii victime doar din ultimele 48 de ore: unul agresat sexual și trimis acasă cu agresorul, unul violat de propriul tată, unul înecat sub ochii părinților, altul care își da foc după o cearta cu parintele. Nicio reacție din partea Coaliției pentru Familie (CPF). Niciuna din partea acestei uniuni de asociații neguvernamentale și culte religioase care acum câțiva ani încerca să ne convingă ca scopul lor este ocrotirea familiei și copiilor”, a scris Danileț pe Facebook.

Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire. Dar când vorbim de abuzurile sau neglijența din familia traditionala ne facem ca nu vedem. PS. Probabil ca dacă as pomeni ca legile reglementeaza 5 forme de abuz împotriva minorilor și 7 forme de violenta domestica mi s-ar reproșa ca sunt neomarxist. PPS. De Avocatul Copilului nu vorbesc. Există doar pe hârtie”, a adăugat Danileț.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

În același context, amintim de filmul documentar “Familia” de pe Netflix, care prezintă o organizație religioasă secretă din SUA care finanțează masiv pentru influențarea politicii mondiale.

Preț de cinci episoade, Familia prezintă trecutul și prezentul unei organizații religioase din Statele Unite ale Americii care și-ar fi extins tentaculele peste tot în lume.

Unul dintre episoade este dedicat referendumului Coaliției pentru Familie din România.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Per total, serialul aduce-n vedere o problemă importantă a lumii-n care trăim: insistența unora de a amesteca religia și politica.

„The Family arată totodată grandomania ce-i încearcă pe anumiți politicieni, care se visează un soi de regi David ai lumii contemporane, aleși de Dumnezeu să conducă. Arată și fascinația noastră pentru figuri fantomatice ce trag sfori din umbră și ocolesc pârghiile democratice obișnuite.

Documentarul demonstrează că aceste personaje există, iar Doug Coe, cu dorința lui de fi cât mai invizibil și influent, este un exemplu perfect în sensul ăsta. Nu te poate lăsa rece nici faptul că timp de decenii a avut acces la președinți precum Jimmy Carter, Bush Senior sau Clinton și a reușitsă participela negocieri diplomatice purtate-n spatele ușilor închise.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Discutabil e impactul real pe care-l poate avea un singur om sau o singură organizație: oricât de puternic ai fi și oricât de abil ai cultiva relații pe tot mapamondul, nu vei putea trage niciodată toate sforile. Știu, modelele de leadership ale Familiei – Hitler, Mao sau Stalin – asta au încercat, dar, pe termen lung, ei trei sunt morți, la fel și regimurile totalitare pe care le-au imaginat”, noteazăRăzvan Filip pentru HotNews.ro

Ultima oră
16:15 - Raed Arafat, despre controlul persoanelor nevaccinate în restaurante sau cluburi: E responsabilitatea organizatorilor, în primul rând
16:14 - Florin Cîțu, despre propunerea HoReCa: Sunt de acord cu a avea o transparentizare a bacșișului, dar cu impozitarea am rezerve de fiecare dată. Când introducem taxe, efectele sunt directe și indirecte (VIDEO)
16:12 - Florin Cîțu: Avem un an record de investiții / Unele proiecte au execuție zero și e inadmisibil. Le-am spus miniștrilor să revadă ce s-a întâmplat (VIDEO)
15:49 - Florin Cîțu, despre țintele de vaccinare ratate: Tot ce a ținut de Guvern am făcut. Aș vrea să văd mai mult din partea societății civile și a sectorului privat, mai multă responsabilitate, că de criticat e ușor să criticăm (VIDEO)
15:47 - Premierul Florin Cîțu se gândește la noi stimulente pentru persoanele care vor să se vaccineze anti-COVID-19
15:31 - Premierul Florin Cîțu a aprobat noile relaxări, care vor intra în vigoare de la 1 august
15:26 - Florin Cîțu: Am semnat decizia de înființare a Comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării proiectului „România Educată” / Cine participă la discuții (VIDEO)
15:23 - Cum va poate ajuta fima de servicii funerare sector 5 cu transportul la cimitir?
15:09 - Ana Birchall o acuză pe Clotilde Armand: Susține că a câștigat un proces, dar de fapt l-a pierdut și chiar documentul citat de ea demonstrează acest lucru
15:06 - Guvernul, un nou proiect pentru recensământul urșilor din România. Ghinea: Numărătoarea populației de urs se va face prin metode digitale