Cod roșu de ninsori în Bulgaria. Vama Bechet este închisă

Cod roșu de ninsori în Bulgaria. Vama Bechet este închisă
Foto: ziarelive.ro

Vama Bechet este blocată după ce în Bulgaria s-a instituit cod roşu de ninsori şi viscol. Sute de tiruri, dar şi autocare în care se aflau turişti au fost oprite la graniţă, din cauza condiţiilor meteorologice.

Autorităţile susţin că bulgarii sunt cei care au închis vama, iar singurul lucru pe care îl pot face şoferii este să aştepte.

Peste 200 de tiruri, dar și un autocar cu 37 de pasageri care mergeau spre Atena au rămas blocați în noaptea de joi spre vineri în vama Bechet.

Traficul va fi reluat în momentul în care autorităţile bulgare vor ridica interdicţia de la Oreahovo.

La punctul de trecere de la Calafat circulaţia s-a desfăşurat în condiţii normale.

Vama Bechet este închisă

Embed: ” />
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)