Consilierul juridic al Asociației Caleidoscop: Nu este exclusă o cerere de deshumare a copilului ucis de câini

Consilierul juridic al Asociației Caleidoscop: Nu este exclusă o cerere de deshumare a copilului ucis de câini

Consilierul juridic al Asociației Caleidoscop a declarat vineri, pentru Știrile B1 TV, că nu este exclusă o cerere de deshumare a lui Ionuț Anghel, băiețelul de 4 ani ucis de câinii maidanezi, lângă Parcul Tei din București.

Totodată, consilierul Sorina Hanea cere Primăriei Generale să nu distrugă probele, mai exact, să păstreze în viață toți câinii capturați de la locul incidentului, pentru ca ancheta să nu fie perturbată.

„Intenționăm să facem o solicitare în scris Parchetului, întrucât cazul este intens mediatizat și dorim să decelăm senzaționalul de tragedia familiei. Am dori ca aceste animale capturate de la locul incidentului să fie păstrate în viață până la propunțarea unei senințe definitive, pentru că probele care au fost prelevate de la animale vor fi făcute publice și se vor aduce la cunoștință opiniei publice peste 2 săptămâni. Sunt măsuri asiguratorii pentru clarificarea acestui caz”, a declarat Sorina Hanea.

Ea a precizat că,  potrivit unor informații, în locul unde a fost ucis băiatul nu erau numai acești câini comunitari, ci existau și câini de luptă.

Asociația Caleidoscop: Nu este exclusă o cerere de deshumare a copilului ucis de câini

Embed:
Tags: