Consilierul lui Crin Antonescu a scris în CV-ul său că a fost ambasador american decorat şi pilot US Air Force

Consilierul lui Crin Antonescu a scris în CV-ul său că a fost ambasador american decorat şi pilot US Air Force
Foto: zf.ro

Colaborator al lui Ronald Reagan şi George Bush, ambasador american decorat şi chiar pilot US Air Force. Nu, nu este vorba despre agentul 007, ci despre Schnecker, Niels Schnecker, şeful de campanie al lui Crin Antonescu. Toate aceste date au apărut pe CV-ul omului de afaceri, însă informaţiile sunt contrazise de saiturile oficiale ale instituţiilor specializate.

Potrivit CV-ului publicat de Niels Schnecker, la 27 de ani era numit consilier special la Casa Albă, pe vremea preşedintelui Ronald Regan. În plus, omul de afaceri susţine că este chiar colonel în rezervă al US Air Force.

„Am avut norocul să zbor pe F15, F16 şi A10. Ultimul e avion antitanc şi e poreclit Warthog, după un porc mistreţ sud-african, aşa de urât e. Dar e un avion subsonic excepţional. Ca pilot, normal, îmi place F16, dar cu A10 ştii că nu cazi”, a spus  Niels Schnecker pentru adevărul.ro.

Însă aceste informaţii nu apar pe site-ul oficial al Casei Albe sau pe cel al Air Force, susţin jurnaliştii de la adevărul.ro. În plus, Schnecker a omis să mai includă în CV anii în care a absolvit studiile superioare sau perioada în care a profesat. Fostul prezentator TV dă vina pe colegii de la PR.

„Dacă vă referiţi la prezentarea de pe site, a fost făcută de o firmă de PR, nu am făcut-o eu. Aşa au ales să o facă colegii mei de la PR. Nu mă angajaţi dumneavoastră, să îmi cereţi CV-ul. Dacă îmi faceţi o ofertă, comentez. Ce facem, ne împrietenim acum?””, a mai spus consilierul lui Crin Antonescu.

Cu astfel de CV impresionant, declaraţiile liderului liberal nu sunt surprinzătoare.

„Avem nevoie de viziunea sa occidentală, de experienţa şi succesele sale, mai puţin ştiute publicului larg, înregistrate în cadrul campaniilor electorale din SUA”, a spus Antonescu.