Constanța: Oamenii fără adăpost înfruntă gerul pe conductele de apă caldă (VIDEO)

Constanța: Oamenii fără adăpost înfruntă gerul pe conductele de apă caldă (VIDEO)

De cinci zile, gerul siberian ne taie respiraţia. În aceste condiţii, oamenii care muncesc în aer liber sunt cei mai afectaţi de temperaturile scăzute, în timp ce oamenii străzii îngheaţă la propriu, transmite B1TV.

Disperaţi de frigul de afară, zeci de constănţeni fără adăpost s-au refugiat în canalizarea gării. Numără pe degete cât va mai ţine iarna şi se roagă ca nimeni să nu-i alunge din locul unde au găsit căldură.

Oamenii fără adăpost înfruntă gerul pe conductele de apă caldă

#DIRECT_ONE_2z1gr9#

Zeci de oameni fără adăpost au găsit o soluţie pentru a nu îngheţa de frig pe stradă. S-au ascuns în canalizarea Gării din Constanţa, locul pe care î l numesc ghetou. Nici nu e de mirare dacă stăm să ne gândim că la malul mării, s-au înregistrat temperaturi de minus 11 grade Celsius. Afară, căci înăuntru conductele de apă caldă fac aerul mai respirabil. Şi-au impovizat un adevărat cămin. Pe ţevi sta aşezate perne, pături şi chiar o canapea.

Aşa că se feresc să iasă afară. Muncesc câteva ore după care se refugiază înapoi în ghetou. Cel mai grav e că deja frigul le-a intrat în oase. Unii au grave probleme de sănătate, aşa că nu au cum să stea tot timpul la căldură.