CONSTANȚA: PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL PRĂBUȘIRII AVIONULUI MILITAR MIG 21 LANCER (FOTO, VIDEO)

CONSTANȚA: PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL PRĂBUȘIRII AVIONULUI MILITAR MIG 21 LANCER (FOTO, VIDEO)

Un avion militar MIG 21 Lancer aparținând Forțelor Aeriene Române s-a prăbușit, luni, în județul Constanța, la citrca 8 kilometri de Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Locotenent-comandorul Adrian Stancu a reușit să se catapulteze în zona localității Nazarcea, în timpul executării manevrelor de aterizare. Acesta semnalase deja o defecțiune majoră la motor.

Surse autorizate au declarat pentru Cuget Liber că "avionul s-ar fi prăbuşit din cauza unui pescăruş".

Pilotul este conștient și se află în stare stabilă, fiind transportat la Spitalul Constanța.

PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL PRĂBUȘIRII AVIONULUI MILITAR LÂNGĂ AEROPORTUL KOGĂLNICEANU

#DIRECT_ONE_y0ixr9#

“Aeronava, care se afla în dotarea Bazei 86 Aeriană ”Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță” din Fetești, decolase în jurul orei 10.00 de pe baza aeriană din Mihail Kogălniceanu pentru a executa o misiune de antrenament în cadrul exercițiului ”Thracian Eagle 2017”, care se desfășoară împreună cu forțele aeriene bulgare.

După executarea misiunii, la întoarcerea către Mihail Kogălniceanu, pe timpul executării manevrelor de aterizare, pilotul a raportat o defecțiune majoră la motor, cu deteriorarea parametrilor de funcționare ai acestuia.

Conform procedurilor, pilotul s-a catapultat, aeronava prăbușindu-se în zona menționată, în afara ariilor locuite”, transmite MApN.

Imagini de la locul prăbușirii avionului MIG 21, în județul Constanța

#DIRECT_ONE_al17qx#

Cazul este cercetat de Parchetul Militar, conform procedurilor legale, iar circumstanțele accidentului vor fi investigate de o comisie numită de șeful Statului Major al Forțelor Aeriene.

Imagini de la locul prăbușirii avionului militar. Pilotul s-a catapultat

#DIRECT_ONE_n5l094#

Tags:
Ultima oră
09:29 - Incendiu puternic la o hală de producție a polistirenului din Dâmbovița. A fost emisă avertizare Ro-Alert
09:29 - Trendul de creștere continuă: Prețul spot al energiei electrice din România a atins un nou maxim istoric în iulie 2021
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale