SCANDALUL MOMENTULUI în Poliția Română: A întreținut relații sexuale cu o minoră de 13 ani. Tânăra e deja ÎNSĂRCINATĂ, iar el – ARESTAT! Incredibil despre CINE este vorba

SCANDALUL MOMENTULUI în Poliția Română: A întreținut relații sexuale cu o minoră de 13 ani. Tânăra e deja ÎNSĂRCINATĂ, iar el – ARESTAT! Incredibil despre CINE este vorba

UPDATE: Minora cu care poliţistul a întreţinut relaţii sexuale a rămas însărcinată şi, cel mai probabil, sarcina a fost întreruptă, a transmis Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj, pentru GdS.

„Minora de 14 ani şi 11 luni s-a aflat în grija unui asistent maternal profesionist din 2015 până în august anul acesta. Asistentul maternal a sesizat faptul că minora lipsea de la şcoală, fuma şi avea un comportament neadecvat pentru vârsta ei. Managerul de caz a solicitat în mai 2019 sprijinul BCCO pentru a depista dacă a fost supusă unor abuzuri sau trafic de persoane. Ţinând cont că asistentul maternal era depăşit de situaţie şi că fata nu mai dorea să stea acolo, s-a decis înlocuirea măsurii de protecţie. Printr-o sentinţă civilă a Tribunalului Dolj, în august s-a înlocuit măsura de plasament de la asistentul maternal, cu plasamentul într-un centru al DGASPC Dolj.

În urma unui control medical periodic efectuat minorei, în luna octombrie s-a constatat prezenţa unei sarcini oprite în evoluţie. În prezent, fata se află într-un mediu sigur şi beneficiază de servicii medicale şi psihologice, potrivit DGASPC”, se arată într-un comunicat al Direcţieipentru Protecţia Copilului Dolj.

UPDATE: Polițistul se numește Alexandru Ionuț Bogdan și era agent în cadrul Secției de Poliție nr. 5 din Craiova. El are în întreținere un copil minor.

Agentul a fost în atenţia opiniei publice la începutul acestui an, când a salvat în ultimul moment un bărbat dintr-un incediu.

„Începând cu toamna anului 2017, inculpatul Alexandru Ionuț Bogdan a întreținut relații sexuale cu o persoană vătămată, în acel moment în vârstă de 13 ani, ulterior realizând cu aceasta, folosind telefonul mobil, mai multe fișiere foto și video cu caracter sexual explicit.

Cu prilejul percheziției informatice efectuate în cauză și accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat au fost găsite astfel de fișiere foto și video datate februarie-august 2019”, a transmis DIICOT, printr-un comunicat.

Un polițist din Craiova a fost arestat preventiv pentru act sexual cu un minor şi pornografie infrantilă, informează B1 TV. El este acuzat că a racolat o fată de 13 ani dintr-un centru de plasament cu care de mai bine de doi ani ar fi întreținut relații sexuale. Mai mult, a filmat-o în diferite ipostaze sexuale. Agentul e divorțat şi are un băieţel.

Polițistul lucra la Secţia de Poliție nr. 5. El este acuzat că a racolat o minoră de 13 ani, aflată în grija statului, la centrul de plasament din localitatea Segarcea. Agentul ar fi întreținut de mai multe ori relații sexuale cu fata, într-o locuință din Segarcea. De fiecare dată, el o filma și o fotografia.

„Bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la data respectivă avea vârsta de 13 ani, realizând apoi, împreună cu aceasta, mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă”, a transmis IPJ Dolj, prinr-un comunicat.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au primit informații și l-au ridicat pe agent chiar din secția în care lucra. Cazul se află acum la DIICOT Craiova. Agentul se află în arest preventiv.

BOALA DE CARE SUFERĂ GABRIELA CRISTEA. TAVI CLONDA A AFLAT DE PE INTERNET: ”AM NEVOIE URGENT DE UN…”

„Bărbatul respectiv era angajat ca agent de ordine publica în cadrul Secţiei 5 Craiova, iar în prezent acesta şi-a încetat raporturile de serviciu cu unitatea din care făcea parte, prin depunerea demisiei. Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an”, mai precizează IPJ Dolj.

MIHAELA TATU, DESPRE DIVORȚUL CARE A MARCAT-O: ”L-AM ÎNTREBAT DACĂ POATE SPUNE TE IUBESC”

Urmăriți B1TV.ro și pe