Cristi Borcea, eliberat din penitenciar pentru a face un test de paternitate (VIDEO)

Cristi Borcea, eliberat din penitenciar pentru a face un test de paternitate (VIDEO)
Foto: gandul.info

Emoţii mari pentru Cristi Borcea. A ieşit din penitenciar, însă pentru a face un test de paternitate. Fostul finanţator de la Dinamo va afla în zilele următoare dacă este tatăl unui copil de 8 ani.

Borcea a acceptat să facă un test ADN la insistenţele unei avocate alături de care a lucrat şi care susţine că ar avea o fetiţă împreună cu omul de afaceri.

Cristi Borcea a ieşit din puşcărie pentru mai multe ore. Omul de afaceri a fost escortat de la Penitenciarul Poarta Albă la un laborator din Constanţa. Acolo i-au fost prelevate probe pentru testul ADN. Rezultatele ar trebui să fie gata în aproximativ o săptămână.

Până atunci, fostul acţionar de la Dinamo va sta ca pe ghimpi. Borcea e în plin scandal cu avocata Simona Voiculescu care susţine că are împreună cu fostul finanţator al echipei Dinamo o fetiţă de 8 ani. Femeia a avut mai multe afaceri împreună cu Borcea în urmă cu mai mulţi ani, perioadă în care între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă.

Omul de afaceri se apără şi susţine că în acea perioadă, Simona Voiculescu ar fi avut relaţii şi cu alţi bărbaţi. Borcea le-a spus însă apropiaţilor că dacă se va dovedi că avocata are dreptate va face totul pentru ca fetiţa să aibă parte de un trai cât mai bun şi se va ocupa de educaţia ei, chiar dacă acum se află în spatele gratiilor.

Fostul acţionar de la Dinamo a mai cerut însă ca şi cei doi presupuşi amanţi ai avocatei să îşi facă testul de paternitate.

Cristi Borcea are trei copii cu prima lui soţie, Mihaela, de care s-a despărţit în 2011.

În acelaşi an, omul de afaceri s-a căsătorit cu Alina, care i-a dăruit la rândul ei un băiat. Averea fostului acţionar de la Dinamo este estimată la 30 de milioane de dolari.

Borcea se află în prezent încarcerat la penitenciarul Poarta Albă, unde ispăşeşte o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni primită în dosarul Transferurilor.

Borcea, obligat să facă un test de paternitate