Cultură de cannabis, descoperită de procurorii DIICOT la subsolul unei case

Cultură de cannabis, descoperită de procurorii DIICOT la subsolul unei case
Foto: gandul.info

Procurorii DIICOT, împreună cu cei de la Serviciul Antidrog în Cluj-Napoca, au descoperit o adevărată cultură de cannabis la subsolul unei case. În urma unei percheziţii domiciliare, autorităţile au gasit o plantaţie clandestină organizată de un tânăr de 33 de ani. Suspectul a fost deja reţinut, iar anchetatorii au ridicat un kilogram şi jumătate de droguri.

De-a lungul ultimului an, tânărul a avut grijă de plantaţia din subsolul casei sale. I-a amenajat o adevărată instalaţie artizanală de încălzire şi iluminat. Mai multe transformatoare de curent, ventilatoare şi termometre asigurau condiţiile de temperatură, luminozitate şi umiditate propice pentru cultivarea plantelor de cannabis.

Suspectul de 33 de ani a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru 24 de ore, urmând să fie arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile. În urma percheziţiei, autorităţile au confiscat aproape 1,5 kilograme de cannabis.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)