Cultură de cannabis, descoperită în sediul unei firme din Cluj-Napoca! Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii de la Antidrog

Cultură de cannabis, descoperită în sediul unei firme din Cluj-Napoca! Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii de la Antidrog
Foto: romaniaregional.ro

Doi bărbați din municipiul Cluj-Napoca sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii le-au găsit în sediul firmei 42 de plante de cannabis, potrivit libertatea.ro.

O cultură de cannabis a fost descoperită în incinta unei societăți comerciale din municipiul Cluj-Napoca. Oamenii legii au ridicate 42 de plante de cannabis de la fața locului, potrivit polițiștilor Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Cluj-Napoca Cluj.

„Din cercetări a reieșit că doi bărbați, de 27 și 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi închiriat spațiul respectiv pentru cultivarea de cannabis, drog de risc pe care l-ar fi deținut pentru consum propriu și l-ar fi comercializat.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu, fapte prevăzute de Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, se arată într-un comuniat al BCCO.