Mărturie sfâşietoare a mamei Raisei, fetiţa ucisă de poliţist în accident. Cum a visat-o pe copilă cealaltă tânără lovită de agent cu maşina

Mărturie sfâşietoare a mamei Raisei, fetiţa ucisă de poliţist în accident. Cum a visat-o pe copilă cealaltă tânără lovită de agent cu maşina
Captură Video - „Acces direct”, Antena 1

Mama Raisei, fetița care a fost accidentată mortal de un polițist, pe trecerea de pietoni, a povestit cum a aflat cumplita veste. Femeia a mai spus că încearcă să se țină puternică deoarece mai are acasă un băiețel, în vârstă de 3 ani.

Ce a spus mama Raisei despre decesul copilei

M-au sunat de la magazinul de lângă și mi-au spus că fata mea a avut un accident. Marina (cealaltă fetiță lovită de polițist) a visat-o. S-a trezit cu zâmbetul pe buze și a spus că a visat-o, că se jucau un joc pe telefon, și că i-a spus că se vor întâlni. Șeful Poliției Capitalei și-a prezentat condoleanțele. A zis că are și el trei fetițe și că o să facă tot posibilul ca ancheta să fie cum trebuie”, a spus mama Raisei, potrivit antena3.ro.

Frățiorul de 3 ani al Raisei nu știe că nu-și va mai vedea sora niciodată.

„De trei zile nu l-am văzut, de când s-a întâmplat, l-am dus la grădiniță de dimineață, iar de atunci nu l-am mai văzut. E bine, e la fina noastră, se joacă, trebuie să mergem să-l luăm”, a mai afirmat mama copilei.

Ce a declarat tatăl Raisei

Anterior, tatăl fetei a spus că dacă justiția nu va face dreptate, atunci speră să existe o pedeapsă divină.

„A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (..) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl Raisei.

Raisa și Marina au fost lovite joi, pe trecerea de pietoni, de o autospecială condusă de un polițist. Procurorii susțin că agentul conducea cu viteză peste limita legală, nu era în misiune și avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. Polițistul a fost plasat sub control judiciar.

Urmăriți B1TV.ro și pe