„Cum vă permiteți? Aveti și o atitudine discriminatoare, doamnă ministru”. Jurnalistul Răzvan Boanchiș, reacție dură la adresa lui Carmen Dan față de deciziile privind stadionul Dinamo

„Cum vă permiteți? Aveti și o atitudine discriminatoare, doamnă ministru”. Jurnalistul Răzvan Boanchiș, reacție dură la adresa lui Carmen Dan față de deciziile privind stadionul Dinamo

Jurnalistul Răzvan Boanchiș este nemulțumit de deciziile luate de ministrul MAI în privința situației stadionului din Ștefan Cel Mare și are o reacție dură la adresa acesteia.

Acesta scrie într-o postare, pe site-ul Național.ro, că nu înțelege în ce calitate Carmen Dan solicită desființarea asocierii dintre CS Dinamo și FC Dinamo și vrea ca ANAF să accelereze procesul de insolvență.

“In ce calitate, nepretuita madam? De cand are Ministerul de Interne interferente cu procedurile juridice? Cum isi permite un ministru, fie el si de Interne, sa intervina intr-un act al Justitiei in curs de evaluare? Aveti si o atitudine discriminatoare, doamna ministru! Ati acuzat – cata originalitate, s-a inspirat si Basescu de la dumneavoastra! – “niste baieti destepti!”. Ia ganditi-va ce s-ar intampla in lumea asta corecta (caraghioasa) politic daca un mitocan ar zice ca o tanti simpluta are pretentii de Lady de Fier, ca vrea sa se impuna ca Margaret Thatcher si sa faca investigatii ca in romanele Agathei Christie, desi nivelul cultural nu-i permite sa aiba autoritate in vreun domeniu. Cand s-a prezentat electoratului, distinsa Carmen Dan s-a spoit intelectual laudandu-se ca a fost colega la Liceul Central (Zoia, pe vremea mea) cu fiul lui Adrian Paunescu si nepoata lui Fanus Neagu. Imediat, fiica lui Fanus Neagu, Anita, a replicat, pe facebook, “eu sunt nepoata!”. Doamna ministru, eu am fost coleg cu unchiul lui Mihail Sadoveanu, iar Mitrea Cocor e cumnat cu nepotul meu, Jean Constantin”, a scris Răzvan Boanchiș pe blog.