Dâmbovița: Cinci bărbați, acuzați că au tâlhărit niște ciobani, condamnați la închisoare. Una dintre victime a murit la scurt timp după atac

Dâmbovița: Cinci bărbați, acuzați că au tâlhărit niște ciobani, condamnați la închisoare. Una dintre victime a murit la scurt timp după atac

Condamnare la închisoare pentru cinci bărbați acuzați că au comis o tâlhărie care s-a sfârșit cu moartea uneia dintre victime.

Indiviziicu vârste cuprinse între 30 și 37 de ani, din Dâmbovița, au primit pedepse cu închisoarea și vor sta în spatele gratiilor între șase și opt ani.

Potrivit anchetatorilor, în 2011,indivizii au atacat trei ciobani, le-au furat câteva oi, două telefoane mobile și banii, apoi i-au legat și au fugit. Unul dintre baci s-a stins la spital.

Joi, după aflarea sentinței, bărbații au fost duși la Penitenciarul Mărgineni.

„La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, împreuna cu luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare cinci mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise de Tribunalul Dâmbovița, pe numele unor bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 37 de ani.Bărbații au fost condamnați la executarea unor pedepse cuprinse între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă prevăzută de art. 236 din Codul Penal” a anunțat IPJ Dâmbovița, potrivitgazetadambovitei.ro.

Rudele condamnaților au venit la sediul poliției Găești, unde femeile i-au jelit pe cei preluați de oamenii legii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Vaticanul spune că transsexualii pot fi botezați, pot fi nași la botezuri și pot fi martorii la căsătorii
23:52 - Cu cât a scăzut producția de vin la nivel global în 2023 din cauza fenomenelor meteorologice extreme / Cum este situația la nivelul Uniunii Europene
23:51 - Cât încasează Adela Popescu pentru un singur eveniment prezentat. Vedeta câștigă o suma uriașă pentru câteva ore
23:37 - Iulian Chifu, despre românii aduși din Gaza: Nu se pune problema unor amenințări. Trec printr-un interviu cu structurile de securitate pentru că ei pot să dea detalii care ar putea să se dovedească importante (VIDEO)
23:31 - Energizantul benefic pentru sănătate. Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit ce beneficii are: „Ajută la activitatea cerebrală”
23:25 - Numărul incredibil de accidente în care a fost implicată o româncă din Italia / Femeia are 72 de autoturisme fără asigurare
23:17 - Se anunţă cea mai gravă criză a orezului din ultimele două decenii. Efectul va avea consecințe globale, inclusiv în România
23:07 - Marcel Ciolacu: DSU preia toți românii recuperați din Gaza. Mulți nu mai au familii în România. Am început să creionăm un act normativ dedicat acestei situații (FOTO, VIDEO)
22:53 - Activiștii de mediu, reacție vehementă după ce un brad de 115 ani a fost tăiat pentru târgul de Crăciun de la Viena: „Este inacceptabil”
22:49 - Elena Merișoreanu o critică aspru pe Monica Gabor: „Dacă nu era Columbeanu, nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău”