David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta (VIDEO)

David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta (VIDEO)
Foto: Captură de ecran Facebook Sky News

David Beckham (47 de ani), fostul căpitan al naționalei de fotbal a Marii Britanii, a stat nu mai puțin de 12 ore la coadă pentru a ajunge la catafalcul Reginei Elsiabeta a II-a și a depune un ultim omagiu, notează antena3.ro.

Fostul mijlocaș nu a făcut rabat de la reguli și s-a aliniat la coada care se întinde pe zeci de kilometri, alături de ceilalți oameni, pentru a ajunge la sicriul suveranei amplasat la Palatul Westminster.

David Beckham, jumătate de zi petrecută la coadă pentru a ajunge la căpătâiul Reginei

Fostul fotbalist a venit la catafalcul Reginei Elisabeta îmbrăcat în costum, cu cravată și șapcă de culoare neagră.

„Această zi va fi întotdeauna o zi dificilă. Gândurile noastre sunt alături de familie. Este deosebit să auzim toate poveștile oamenilor de aici. Momentul cel mai special pentru mine a fost acela când am fost numit OBE”, a declarat pentru Sky News, David Beckham, potrivit Mediafax.

A fost suspendat pentru moment accesul la catafalcul Reginei Elisabeta a II-a

Nu doar britanicii, ci și toți cei care au iubit-o și apreciat-o doresc să vină la catafalcul acesteia pentru a depune un ultim omagiu, iar cozile formate la Palatul Westminster sunt uriașe.

În acest sens, guvernul britanic a luat decizia să suspende așteptarea la coadă pentru cei care vor să vadă sicriul Reginei Elisabeta, iar acest anunț a fost făcut în urmă cu puțin timp de autoritățile de acolo, din cauza numărului mare de oameni, notează ziare.com, care citează AFP.

Acum, timpul de așteptare a ajuns și la 14 ore, mai scrie sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe