Familia lui David Beckham, terorizată de o admiratoare a fotbalistului: „M-am simțit neajutorat și furios”

Familia lui David Beckham, terorizată de o admiratoare a fotbalistului: M-am simțit neajutorat și furios
Foto: Hepta/Face to Face / face to face.

David și Victoria Beckham au trecut prin clipe teribile. O femeie care îi hărțuiește a încercat să o ia pe fiica lor, Harper, de la școală. Ex-campionul a declarat în fața instanței că s-a temut pentru siguranța familiei sale și s-a simțit neputincios să o apere.

Fiica fotbalistului, în pericol

David Beckham a mărturisit  că s-a simțit „neajutorat” în fața fanilor obsedați. Sharon Bell, admiratoarea sportivului a crezut că are o relație specială cu fostul mijlocaș de la Manchester United și a încercat să-i fure fiica. Mai mult, femeia a apărut în casele lui Beckham și i-a trimis scrisori cu amenințări.

Femeia s-a prezentat drept mama copilului și a încercat să o fure pe Harper de la școală. Victoria Beckham a fost și ea acolo și a văzut-o pe hărțuitoare, în timp ce au venit și oamenii legii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

Judecătorul districtual Michael Snow a decis că femeia reprezenta un risc pentru Harper, Brooklyn, Romeo și Cruz, deoarece era „obsedată de familie”.

„Am simțit că limbajul scrisorilor se intensifica și devenea mai emoțional și mai amenințător pentru mine și familia mea și acest lucru m-a îngrijorat. A apărut fără niciun avertisment, făcând amenințarea mai țintită și mai intimidantă. M-am simțit neajutorat și furios că nu puteam face nimic”, a mărturisit David Beckham, citat de elle.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

Victoria Beckham, cu nervii la pământului

Victoria Beckham, de asemenea, și-a exprimat îngrijorarea în ceea ce privește siguranța copiilor săi. Familia Beckham a fost de-a lungul timpului în centrul atenției, iar astfel de incidente tulburătoare se pot repeta, arată sursa citată.

„Din cauza volumului de atenție pe care îl primim de la fani, suntem rareori informați despre natura comunicărilor din partea lor. Am încercat să o protejez și sunt îngrijorată pentru siguranța ei. Sunt foarte îngrijorată și neliniștită cu privire la faptul că Harper merge în parc sau este dusă în excursii școlare”, a spus partenera lui Beckham.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

Urmăriți B1TV.ro și pe