Deputatul PDL Cătălin Teodorescu este urmărit penal în dosarul șefei DIICOT, Alina Bica

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu este urmărit penal în dosarul șefei DIICOT, Alina Bica
Foto: ziarulargesul.ro

Încă un parlamentar este urmărit penal în dosarul șefei DIICOT, Alina Bica, transmite B1 TV. Este vorba despre deputatul PDL, Cătălin Teodorescu, care a făcut parte din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP.

Cătălin Teodorescu este acuzat de abuz în serviciu și este al doilea parlamentar pus sub învinuire în dosarul în care șefa DIICOT Alina Bica a fost reținută pentru 24 de ore, joi seara, și deputatul UDMR Marko Attila fiind vizat în acest dosar.

Cătălin Teodorescu nu se află în țară în acest moment.

Șefa DIICOT Alina Bica este urmărită penal pentru abuz în serviciu, într-un dosar ce privește retocedări ilegale, prejudiciul ridicându-se la 62 milioane euro

În acelaşi dosar, procurorii anticorupţie au pus în mişcare acţiunea penală şi i-au reţinut pentru 24 de ore pe Lăcrămioara Alexandru şi pe Dragoş Bogdan, care au făcut de asemenea parte din comisie Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor, din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP). Cei trei sunt acuzaţi de abuz în serviciu, Bica având calitatea de supectă, iar Alexandru şi Bogdan, de inculpaţi.