Dezvăluiri din declarațiile date la DNA, despre Dorin Cocoș: " Este zen, este îndrăgostit, nu se poate discuta cu el"

Dezvăluiri din declarațiile date la DNA, despre Dorin Cocoș: " Este zen, este îndrăgostit, nu se poate discuta cu el"
Foto: ziuanews.ro

Dorin Cocoș a fost trimis în judecată în două dosare, unul dintre ele fiind cel în care este inculpată și fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, și fostul ei consilier, Ionuț Mihăilescu.

Într-una dintre declarațiile pe care Mihăilescu le-a dat la DNA a povestit cum i-a cunoscut pe bărbații Cocoș, potrivit psnews.ro.

„Undeva în anul 2013, cred că în prima parte a anului, în urma inițiativelor mele adresate lui Alin Cocoș de a dezvolta o relație comercială, m-am lovit succesiv de refuzul acestuia de a intra într-o eventuală colaborare cu mine. Asigurându-l că nu-i propun nicio afacere ilicită, mi-a spus textual ”, a povestit bărbatul.

Acesta nu a renunțat, gândindu-se că la Dorin Cocoș va avea mai mult succes.

„Întrebându-l în aceeași perioadă dacă eu pot dezvolta relații cu el sau cu tatăl lui, acesta mi-a spus ”, a precizat fostul consilier.

Imediat după despărțirea de Elena Udrea, Cocoș senior s-a căsătorit cu o tânără avocată. În prezent există informații potrivit cărora cei doi s-ar afla în divorț.

Ultima oră
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020