Diana Şoşoacă se opune vaccinării copiilor împotriva coronavirusului: „Cu acest vaccin niciodată. Nu există certitudinea eficienţei”

Diana Şoşoacă se opune vaccinării copiilor împotriva coronavirusului: „Cu acest vaccin niciodată. Nu există certitudinea eficienţei”

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat, sâmbătă, că se opune vaccinării copiilor împotriva noului coronavirus, aceasta intenționând să ceară despăgubiri de cinci milioane de euro în caz de deces după imunizarea cu oricare dintre serurile anti-COVID.

Aceasta a făcut afirmațiile, după ce medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, a precizat că autorităţile se pregătesc şi pentru vaccinarea copiilor.

„Cu acest vaccin niciodată. Şi vă spun şi de ce: domnul colonel Gheorghiţă mă întreb cum a ajuns colonel la 30 de ani, când alţii au ieşit la pensie şi nu sunt colonei, dar o să aflu când o să ajung să conduc România.

Nu are cunoştinţă despre ceea ce se întâmplă în Parlamentul European. Eu am dat publicităţii o înregistrare pe care mi-a dat-o doamna europarlamentar Maria Grapini când chiar dânsa a adresat o interpelare preşedintelui Comisiei de Sănătate din Parlamentul European, raportat la vaccinare şi la acel carnet. Ce spune preşedintele Comisiei: nu poate exista un paşaport de vaccinare întrucât la acest moment nu avem nicio dată ştiinţitifică şi nu există certitudinea eficienţei vaccinului anti-COVID al niciunuia.

Nici în acest moment nu ştim dacă vaccinarea duce la întruperea transmiterii COVID”, a spus Şoşoacă, la România TV.

Senatoarea a precizat că cere despăgubiri uriaşe pentru efecte adverse ale vaccinului anti-COVID.

„Domnul colonel Gheorghiţă, Grupul de Comunicare Strategică, CNSU, în frunte cu premierul şi cu preşedintele României să îşi asume personal, în scris la notariat răspunderea pentru orice efect advers al acestui vaccin, precum şi despăgubirile.

În cazul unor efecte adverse, care m-ar lăsa în viaţă, aş cere un milion de euro pentru fiecare persoană şi în caz de deces, cinci milioane de euro”, a menționat ea.