DIICOT Bucureşti: Trei kilograme de heroină, găsite la domiciliul unor traficanţi

DIICOT Bucureşti: Trei kilograme de heroină, găsite la domiciliul unor traficanţi
Foto: curentul.ro

Procurorii DIICOT au găsit trei kilograme de heroină, 115 comprimate de metadonă şi două cântare electronice de precizie, în urma a zece percheziţii efectuate duminică, în Bucureşti, la locuinţele unor traficanţi de droguri, informează Agerpres.

Totodată au fost depistate două autoturisme în valoare totală de aproximativ 20.000 de euro, o sumă de bani în valoare de 25.000 de euro, bijuterii, 44 de telefoane mobile, 50 de cartele sim, un laptop, două modemuri de internet.

Procurorii au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a 11 suspecţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Potrivit sursei, inculpaţii actionau pe relaţia România-Turcia, şi erau coordonaţi de un cetăţean turc, închis la Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte o pedeapsă de 16 ani de închisoare, pentru trafic de droguri.

Poliţiştii antidrog l-au depistat pe 24 ianuarie,  în Bucureşti pe unul dintre membrii grupului în timp ce transporta un colet primit din Turcia, în care se aflau cutii de margarină ce conţineau 536 de grame de heroină.

Traficanți arestați