Dinel Staicu, reținut pentru 24 ore, în dosarul judecătoarei Veronica Cîrstoiu

Dinel Staicu, reținut pentru 24 ore, în dosarul judecătoarei Veronica Cîrstoiu
Foto: newsbihor.ro

Dinel Staicu, urmărit penal pentru dare de mită, în dosarul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi seară, de procurorii anticorupţie, care vor propune instanţei arestarea preventivă a lui, potrivit avocaţilor.

În cadrul audierilor în dosarul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, care au durat mai bine de 7 ore, omul de afaceri a recunoscut că a dat mită 1,2 milioane de euro pentru a scăpa de o condamnare de 7 ani.

Dinel Staicu a spus, la intrarea în sediul DNA, că se aşteaptă să fie arestat şi că va cere să fie arestat, la fel cum a făcut şi în cazul judecătoarelor Viorica Dinu şi Antonela Costache, de la Tribunalul Bucureşti.

El a precizat că, în cursul zilei de luni, a primit o scrisoare de la fratele său, Marian Staicu, în care acesta a recunoscut integral faptele de corupţie prezentate de procurori în dosarul în care judecătoarea Veronica Cîrstoiu este acuzată de luare de mită şi complicitate la trafic de influenţă.

Dinel Staicu a mai spus că fratele lui este cel care s-a ocupat de tot ce înseamnă trafic de influenţă şi dare de mită la Tribunalul Bucureşti, Curtea de Apel Bucureşti şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dinel Staicu, reţinut în dosarul judecătoarei Veronica Cîrstoiu

Embed: