Directorul economic al Primăriei Capitalei, reținut în dosarul lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Directorul economic al Primăriei Capitalei, reținut în dosarul lui Sorin Oprescu (VIDEO)
Foto: B1 TV

Mai multe rețineri în dosarul în care este implicat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Cea mai noua reţinere este a directorului economic din Primăria Generală, Mircea Constantinescu, potrivit B1 TV.

Mircea Constantinescu a negat însă că edilul Capitalei i-ar fi cerut mită.

Florin Şupeală, director adjunct la Palatul Mogoșoaia a fost reținut şi el în dosarul lui Sorin Oprescu. și pentru directorul general de la Palatul Mogoșoaia, Ruxandra Petroi Avasiloae s-a dispus aceeași măsură.

Nu a scăpat nici fostul șofer al lui primarului căruia i s-au adus la cunoștinta învinuirile. Acesta se declară nevinovat.

Aceştia vor afla luni dacă vor petrece următorele 30 de zile în spatele gratiilor.

Sorin Oprescu, reţinut de procurorii anticorupţie după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind trims duminică noaptea de magistrații Tribunalului București. (Detalii AICI)

Directorul economic al Primăriei Capitalei, reținut în dosarul lui Sorin Oprescu

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)