Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină, în Argeș. Șoferul, un bărbat de 83 de ani, acroșase înainte și un biciclist, dar a părăsit locul accidentului

Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină, în Argeș. Șoferul, un bărbat de 83 de ani, acroșase înainte și un biciclist, dar a părăsit locul accidentului
Foto simbol: Pixabay

Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 83 de ani, sâmbătă seară, în localitatea Albeștii de Argeș. Anterior, același șofer acroșase și un biciclist, în municipiul Curtea de Argeș, dar a părăsit locul accidentului, transmite Agerpres.

Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină condusă de un bărbat de 83 de ani, în Argeș

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeş, la efectuarea virajului la stânga de pe strada 1 Decembrie 1918 către strada Eroilor, (…) în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroşat cu autoturismul bicicleta unui bărbat de 32 de ani (…) care se pregătea să traverseze, accidentându-l uşor”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, șoferul părăsise locul accidentului fără acordul polițiștilor, iar la scurtă vremea a lovit doi pietoni pe DN 7C, în localitatea Albeștii de Argeș.

„Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, un bărbat de 71 de ani, din Albeştii de Argeş, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeaşi localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă, decedând la spital”, mai spune IPJ Argeș.

Din testarea cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul nu consumase alcool.

El este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe