HALUCINANT: Modul în care au încercat să intre în ţară doi sirieni. Poliţiştii de frontieră şi-au făcut cruce!

HALUCINANT: Modul în care au încercat să intre în ţară doi sirieni. Poliţiştii de frontieră şi-au făcut cruce!

Doi sirieni au încercat să intre ilegal în România în cea mai originală manieră: bărbații au traversat Prutul, plutind pe o anvelopă de tractor, cu intenția de ajunge în Germania, potrivit digi24.ro.

Doi bărbați, care nu vorbeau limba română și nu aveau documente de identitate, au fost aduși, joi, la sediul Poliției de Frontieră Foltești din județul Galați. După verificările de rigoare, s-a descoperit că cele două persoane au 33 de ani și sunt de origine siriană.

Poliţiştii de frontieră îi cercetează acum pentru trecere frauduloasă a frontierei. Cei doi bărbaţi au fost preluaţi de Serviciul pentru Imigrări Galați.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari