Dosarul "Colectiv" trimis în instanță: Judecătorii au stabilit că probele au fost administrate legal și se poate începe judecarea pe fond (VIDEO)

Dosarul "Colectiv" trimis în instanță: Judecătorii au stabilit că probele au fost administrate legal și se poate începe judecarea pe fond (VIDEO)

Judecătorii de la Tribunalul București și de la Judecătoria Sectorului 4 s-au pronunțat astăzi pe două dosare penale deschise în legătură cu tragedia de la clubul bucureștean Colectiv din 30 octombrie 2015.

Magistrații au decis că probele administrate de procurori sunt legale, iar dosarul poate fi trimis pentru a se începe judecarea pe fond a cauzei.

Într-unul dintre dosare sunt inculpați cei trei patroni ai clubului și reprezentanții firmei de montat artificii ce s-a ocupat de evenimentele din seara cand a avut loc tragedia. Aceștia sunt acuzați de infracțiunea de ucidere din culpă, și chiar au fost reținuți și arestați preventiv pentru o perioadă în această cauză. Măsurile provizorii în privința lor pot fi modificate de judecătorii din camera preliminară care vor discuta dosarul.

Fostul primar de la Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, este judecat într-un alt dosar penal legat de Colectiv. Acesta este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu modul în care au fost eliberate avizele de funcționare ale clubului.

Deciziile nu sunt definitive și pot fi contestate cu apel de avocații părților implicate.

Dosarul "Colectiv" trimis în instanță: Judecătorii au stabilit că probele au fost administrate legal și se poate începe judecarea pe fond

#DIRECT_ONE_dw0or8#

Ultima oră
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)