Dosarul dublei crime din cartierul Andronache bate pasul pe loc. Rudele fetelor ucise, mesaje disperate: „Dacă ai bani și relații, poți omorî pe cine vrei!”

Dosarul dublei crime din cartierul Andronache bate pasul pe loc. Rudele fetelor ucise, mesaje disperate: „Dacă ai bani și relații, poți omorî pe cine vrei!
Accidentul din București, cartierul Andronache

Accidentul din București, care a avut loc în luna februarie a anului în curs, în cartierul Andronache din București, în urma căruia au fost ucise două tinere aflate pe trotuar, a provocat multă revoltă în spațiul public. La aproape jumătate de an de la tragedia din Sectorul 2 al Capitalei, lucrurile nu se mișcă în direcția așteptată de familiile îndoliate.

Dosarul în cazul accidentului de la Andronache bate pasul pe loc, a fost trimis înapoi la Parchet. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au respins rechizitoriul și cer refacerea anchetei.

Mesaje disperate din partea familiilor îndurerate

Georgiana, sora Mihaelei, una dintre victimele spulberate de șoferiță, și-a exprimat disperarea într-un interviu pentru Antena 3.

„Am impresia că cineva trage de timp și nu vrea să fie judecat. Dar ai omorât, trebuie să plătești. Indiferent că ai vrut sau nu ai vrut, trebuie să ajungi exact acolo unde îți este locul să plătești. Pentru ce să se mai refacă? Am putea să refacem și noi, de fiecare dată, fiecare probă”, a declarat sora tinerei decedate.

„Nimic! Nu s-a întâmplat nimic! Dacă ai bani și ai relații, poți omorî pe cine vrei, să faci ce vrei în țara asta, nu esti judecat, nu se întâmplă nimic. De patru luni de zile, dacă era un om oarecare, fără relații, fără bani, de ce l-ar fi băgat la pușcărie iar oamenii care au bani și relații nu intră la pușcărie? Viața mea e zero! Neagră!

Nu sunt fericită, nu sunt împlinită, când știu că sora noastră mai mică nu mai este și știu că noi am muncit din greu ca ea să aibă tot ce își dorește”, a mai declarat femeia îndurerată, potrivit sursei citate.

„Să recunoască, să nu ne mai cheme prin tribunale, că noi muncim, nu avem bani. Să recunoască faptul că a ucis”, a declarat un alt apropiat al fetelor ucise.

14, respectiv 21 de ani aveau tinerele zdrobite în cartierul Andronache din București, de șoferița în vârstă de 56 de ani, care a pierdut controlul mașinii.

Mașina scăpată de sub control a retezat un stâlp din beton și s-a înfipt în gardul unei case. Tinerele aflate pe trotuar nu au avut nicio șansă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:39 - SUA avertizează că Turcia ar putea fi ținta unor noi atacuri teroriste. Alerta de securitate, emisă de mai multe ambasade din Ankara
12:38 - Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte” Citeşte întreaga ştire: De ce Monica Tatoiu nu vrea să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”
12:36 - Presa rusă: Erdogan spune că relațiile sale cu Vladimir Putin sunt bazate pe onestitate și încredere. Liderul turc acuză SUA că „și-a încălcat cuvântul”
12:18 - Avantajele și dezavantajele meseriei de șofer de tir
12:16 - Care sunt efectele pozitive ale administrării suplimentelor cu quercetină naturală
12:12 - Vești proaste pentru pescari. Taxa pe un an ar putea fi de 6 ori mai mare în Deltă: „Ce e gratis până la urmă nu mai e”
12:11 - Soldații ruși au fugit mâncând pământul după ce o dronă ucraineană le-a luat la țintă buncărul (VIDEO)
12:09 - Mira a avut parte de o experiență neplăcută în vacanță: „N-am făcut niciodată în viața mea”. Cu ce probleme s-a confruntat artista
12:05 - Mesajul lui Rafa Nadal, după ce a fost egalat de Novak Djokovic la titluri de Grand Slam câștigate
11:47 - Ucraina acuză Comitetul Olimpic Internațional că „este un promotor al războiului”: „Banii rusești care cumpără ipocrizia Olimpică nu au miros de sânge ucrainean”