Dosarul dublei crime din cartierul Andronache bate pasul pe loc. Rudele fetelor ucise, mesaje disperate: „Dacă ai bani și relații, poți omorî pe cine vrei!”

Dosarul dublei crime din cartierul Andronache bate pasul pe loc. Rudele fetelor ucise, mesaje disperate: „Dacă ai bani și relații, poți omorî pe cine vrei!
Accidentul din București, cartierul Andronache

Accidentul din București, care a avut loc în luna februarie a anului în curs, în cartierul Andronache din București, în urma căruia au fost ucise două tinere aflate pe trotuar, a provocat multă revoltă în spațiul public. La aproape jumătate de an de la tragedia din Sectorul 2 al Capitalei, lucrurile nu se mișcă în direcția așteptată de familiile îndoliate.

Dosarul în cazul accidentului de la Andronache bate pasul pe loc, a fost trimis înapoi la Parchet. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au respins rechizitoriul și cer refacerea anchetei.

Mesaje disperate din partea familiilor îndurerate

Georgiana, sora Mihaelei, una dintre victimele spulberate de șoferiță, și-a exprimat disperarea într-un interviu pentru Antena 3.

„Am impresia că cineva trage de timp și nu vrea să fie judecat. Dar ai omorât, trebuie să plătești. Indiferent că ai vrut sau nu ai vrut, trebuie să ajungi exact acolo unde îți este locul să plătești. Pentru ce să se mai refacă? Am putea să refacem și noi, de fiecare dată, fiecare probă”, a declarat sora tinerei decedate.

„Nimic! Nu s-a întâmplat nimic! Dacă ai bani și ai relații, poți omorî pe cine vrei, să faci ce vrei în țara asta, nu esti judecat, nu se întâmplă nimic. De patru luni de zile, dacă era un om oarecare, fără relații, fără bani, de ce l-ar fi băgat la pușcărie iar oamenii care au bani și relații nu intră la pușcărie? Viața mea e zero! Neagră!

Nu sunt fericită, nu sunt împlinită, când știu că sora noastră mai mică nu mai este și știu că noi am muncit din greu ca ea să aibă tot ce își dorește”, a mai declarat femeia îndurerată, potrivit sursei citate.

„Să recunoască, să nu ne mai cheme prin tribunale, că noi muncim, nu avem bani. Să recunoască faptul că a ucis”, a declarat un alt apropiat al fetelor ucise.

14, respectiv 21 de ani aveau tinerele zdrobite în cartierul Andronache din București, de șoferița în vârstă de 56 de ani, care a pierdut controlul mașinii.

Mașina scăpată de sub control a retezat un stâlp din beton și s-a înfipt în gardul unei case. Tinerele aflate pe trotuar nu au avut nicio șansă.