Dosarul lui Dan Voiculescu, înregistrat la Curtea de Apel: Primul termen al procesului este 5 noiembrie

Dosarul lui Dan Voiculescu, înregistrat la Curtea de Apel: Primul termen al procesului este 5 noiembrie

Dosarul în care Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu şi directorul general Antena Group Sorin Alexandrescu au fost trimişi în judecată, pentru şantaj, a fost înregistrat, miercuri,  la Curtea de Apel. Dosarul  a fost repartizat pentru a fi judecat la secţia a doua penală.

Primul termen de judecare a acestui proces a fost stabilit pentru data de 5 noiembrie.

Procurorii DNA au anunţat, marţi, trimiterea în judecată a fondatorului trustului Intact, Dan Voiculescu, a fiicei acestuia, Camelia Voiculescu şi a directorului general Antena Group, Sorin Alexandrescu, în dosarul de şantaj în care acesta din urmă este cercetat. (Detalii AICI)

Alături de aceştia, a mai fost trimis în judecată directorul general al Intact Publishing, Daniel George Matiescu, dar şi fostul şef al ANAF, Şerban Pop.

Potrivit unui comunicat al DNA, în acelaşi dosar au fost trimise în judecată şi persoanele juridice Antena 3 S.A., Antena TV Group S.A., precum şi Intact Publishing S.R.L., în sarcina cărora s-au reţinut infracţiunile de complicitate la şantaj.

Între timp, noi stenograme din rechizitoriul procurorilor, publicate de Evenimentul Zilei, scot la iveală modul în care şefii Intact acţionau.

Într-o convorbire telefonică purtată pe 1 iunie 2013, Dan Voiculescu îi transmite fiicei sale să depună plângeri penale, „nu vorbe” la adresa mai multor persoane, printre care Mitică Dragomir. (Detalii AICI)

Dosarul lui Dan Voiculescu, înregistrat de Curtea de Apel

Embed:
Ultima oră
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - Centrul European pentru Controlul Bolilor avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie
20:00 - Grecia a intrat în zona roșie. Ce efect are decizia pentru turiștii români
19:51 - Mircea Hava: `Ghinea, du-te acasă`, ar trebui să îi spună premierul. Dacă portofoliul era la PNL și dacă ministrul ar fi discutat cu cei care știu ce înseamnă fondurile europene, altfel ar fi stat lucrurile pe PNRR (VIDEO)