Două construcții modulare au fost scoase de la rezervele de stat, pentru operaționalizarea unor centre de vaccinare în Cluj

Două construcții modulare au fost scoase de la rezervele de stat, pentru operaționalizarea unor centre de vaccinare în Cluj
Foto: Hepta - Vitaliy Belousov

CNSU a aprobat scoaterea de la rezervele de stat a două construcții modulare, ușoare, în vederea operaționalizării a două centre de vaccinare pe teritoriul județului Cluj.

„Având în vedere solicitările Instituției Prefectului din județul Cluj și Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale referitoare la alocarea unor construcții ușoare din elemente modulate dotate cu sisteme de încălzire pentru operaționalizarea unor centre de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic pe teritoriul județului Cluj, în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (1) lit. c) și art. 81 din O.U.G. nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 20 lit. k) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 15/2005, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 2 și art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 94/2014 privind organizarea, funcționarea și componența Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență”, se precizează în Hotărârea CNSU.

CNSU a aprobat scoaterea de la rezervele de stat a două construcții modulare. Acestea vor deservi amenajării unor centre de vaccinare pe teritoriul județului Cluj.

Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a două construcții ușoare din elemente modulate dotate cu două sisteme de încălzire, în vederea operaționalizării unor centre de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic pe teritoriul județului Cluj”, se mai precizează în document.