Zi grea pentru Liviu Dragnea: Termen la Curtea Supremă în aceeaşi zi cu CEx-ul PSD

Zi grea pentru Liviu Dragnea: Termen la Curtea Supremă în aceeaşi zi cu CEx-ul PSD
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Va fi o zi plină, luni, pentru liderul PSD, Liviu Dragnea! Pe lângă faptul că se anunţă un Comitet Executiv foarte tensionat pe fondul disputelor interne, Dragnea va termen şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie unde urmează să înceapă apelul în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman unde a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Primul termen trebuia să aibă loc pe 8 octombrie, dar a fost amânat după ce Liviu Dragnea a cerut o amânare pentru a-și angaja avocați.

Completul de 5 judecători este format din Dragomir Ilie Iulian (președinte), Neniţă Simona Cristina, Grădinaru Daniel, Dragomir Florentina și Lefterache Lavinia Valeria.

Luni la ora 12, Liviu Dragnea va fi prezent şi în Parlament unde va avea loc şedinţa de Comitet Executiv în care se va discuta despre conflictul din interiorul PSD. Deşi liderul PSD nu a anunţat excluderi, deja numeroase voci din PSD iau în calcul o astfel de situaţie.

Totul vine şi în contextul în care jurnaliştii de la Rise Project anunţă că au intrat în posesia unei valize „cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui”, iar acesta îl vizează direct şi pe Liviu Dragnea. (Detalii AICI)