Dumitru Dragomir, după condamnarea în dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova: E o tâmpenie, o aberație. Tot fotbalul românesc din ultimii zece ani nu face 200 de milioane (VIDEO)

Dumitru Dragomir, după condamnarea în dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova: E o tâmpenie, o aberație. Tot fotbalul românesc din ultimii zece ani nu face 200 de milioane (VIDEO)
Foto: sptfm.ro

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a comentat luni, într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, decizia instanței de a-l condamna la trei ani de închisoare în dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova. Dragomir susține că totul este o aberație.

„E o tâmpenie, o aberație. Tot fotbalul românesc din ultimii zece ani nu face 200 de milioane. Procurorii nu înțeleg acest lucru, noi nu am greșit cu nimic. Noi, provizoriu am dat un verdict, iar adunarea generală a FRF, conform regulamentului, a hotărât verdictul definitiv. Niciun membru al adunării generale nu a fost chemat nici ca martor. De unde au scos sumele astea? Cele mai mari cluburi adunate, toate la un loc, nu se vând cu 100 de milioane. Este cea mai mare aberație posibilă, nu se poate așa ceva. (…) În baza cărei expertize au ajuns la asemenea sume?”, a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir, după condamnarea în dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova: E o tâmpenie, o aberație. Tot fotbalul românesc din ultimii zece ani nu face 200 de milioane

#DIRECT_ONE_n0b7tm#

”Sunt înregitrărări audio și video și se poate vedea dacă noi am influențat pe cineva. Dar nu a existat asa ceva. Este fără precedent. A dat cineva vreo declarație ca mi-a dat o sticlă de șampanie sau ceva? Nimic. Dacă nu gasești pe cineva care să studieze statutele și documentele, atunci poate să spună oricine ce vrea”, a mai spus Dumitru Dragomir.

În același dosar a primit o condamnare tot la trei ani de închisoare și fostul președinte ale FRF Mircea Sandu. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe