E oficial: U2 NU vine în România

E oficial: U2 NU vine în România
Foto: evz.ro

Informațiile privind un concert în România al formației U2, care circulau de mai bine de un an, au fost dezmințite de managerul și producătorul Marcel Avram,  într-o conferință de presă.

Intenția primarului Capitalei, Sorin Oprescu, de a inaugura noul Stadion Național cu un concert al trupei U2, nu se va transforma în realitate.

Sorin Oprescu, la sfârșitul lunii martie, dădea ca aproape sigură prezența U2 la acest eveniment. Suma vehiculată, că onorariu pentru membrii trupei, ar fi fost de 1 milion de euro. Organizatorii de evenimente de acest tip au comentat ca nerealistă acestă cifră, estimând un onorariu de 4 milioane de euro, relatează EVZ.ro.

Impresarul Marcel Avram a propus ca soluție alternativă, formația Bon Jovi, dar prezența în România a trupei se suprapune pe meciul România –Argentina, ce ar urma să se desfășoare pe același Lia Manoliu.

Marcel Avram a mai declarat că împreună cu D&D East Entertainment, ca organizatori ai “Rock the City”, vor aduce primul artist de anvergură care va concerta pe Național.

“Rock the City 2011 este un proiect ambiţios, un festival care aduce în România cele mai bune trupe ale rock-ului”, a afirmat Mrcel Avram.

La eveniment vor mai participa, în 1,2 și 3 iulie, Judas Priest, WhiteSnake, Papa Roach, Prodigy, Mike and The Mechanics, Therapy . Programul complet va fi dat publicității în luna iunie.

Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină