E oficial: U2 NU vine în România

E oficial: U2 NU vine în România
Foto: evz.ro

Informațiile privind un concert în România al formației U2, care circulau de mai bine de un an, au fost dezmințite de managerul și producătorul Marcel Avram,  într-o conferință de presă.

Intenția primarului Capitalei, Sorin Oprescu, de a inaugura noul Stadion Național cu un concert al trupei U2, nu se va transforma în realitate.

Sorin Oprescu, la sfârșitul lunii martie, dădea ca aproape sigură prezența U2 la acest eveniment. Suma vehiculată, că onorariu pentru membrii trupei, ar fi fost de 1 milion de euro. Organizatorii de evenimente de acest tip au comentat ca nerealistă acestă cifră, estimând un onorariu de 4 milioane de euro, relatează EVZ.ro.

Impresarul Marcel Avram a propus ca soluție alternativă, formația Bon Jovi, dar prezența în România a trupei se suprapune pe meciul România –Argentina, ce ar urma să se desfășoare pe același Lia Manoliu.

Marcel Avram a mai declarat că împreună cu D&D East Entertainment, ca organizatori ai “Rock the City”, vor aduce primul artist de anvergură care va concerta pe Național.

“Rock the City 2011 este un proiect ambiţios, un festival care aduce în România cele mai bune trupe ale rock-ului”, a afirmat Mrcel Avram.

La eveniment vor mai participa, în 1,2 și 3 iulie, Judas Priest, WhiteSnake, Papa Roach, Prodigy, Mike and The Mechanics, Therapy . Programul complet va fi dat publicității în luna iunie.