Elena Udrea, urmărită la Paris în timp ce se afla la cumpărături (VIDEO)

Elena Udrea, urmărită la Paris în timp ce se afla la cumpărături (VIDEO)

La doar o zi după ce Elena Udrea a vorbit de serviciile care sunt pe urmele ei, au apărut imagini cu aceasta, urmărită la Paris.

Pe blogul „joscenzura2014” au apărut poze cu Elena Udrea, în timpul vizitei private pe care aceasta a făcut-o în luna februarie a acestui an în Franţa. Liderul PMP a făcut mai multe cumpărături împreună cu mai multe prietene şi se pare că a fost „filată” non-stop.

În scurta vacanță petrecută în capitala Franței, Elena Udrea a fost însoţită la o sesiune de shopping de procurorul şef DIICOT Alina Bica şi de Ana Maria Topoloceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii.

Interesant e faptul că cele 3 au fost filate îndeaproape şi fotografiate la aproape fiecare pas.

Fotografiile apar la doar o zi după ce Elena Udrea acuza implicarea serviciilor de informaţii în campania sa.

Cred că în favoarea principalilor doi candidați au intrat şi reprezentanţi ai serviciilor secrete. O spun cu toată responsabilitatea unui candidat la preşedinţia României. Informaţia apărută pe site-uri în Germania că aş fi implicată în EADS a apărut din fosta DIE, folosiţi în astfel de situaţii pentru a lansa atacuri care să fie apoi preluate în România pe reţeaua Voiculescu”, a declarat candidatul PMP la prezidențiale.

Elena Udrea şi prietenele sale sunt fotografiate la intrarea în magazine, la ieşire, pe poduri, sau la restaurant. Practic, nimic nu le-a scăpat celor care au urmărit vacanţa Elenei Udrea.

Elena Udrea, urmărită la Paris într-o vizită privată