Emisiunea „Condamnații” prezintă cazul unui tânăr de 20 de ani, închis pentru a două oară pentru tâlhărie (VIDEO

Emisiunea „Condamnații” prezintă cazul unui tânăr de 20 de ani, închis pentru a două oară pentru tâlhărie (VIDEO

Adriana Stoicescu a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Condamnații”, de pe B1 TV, cazul unui tânăr de 20 de ani din Iași, ajuns de două ori la închisoare pentru tâlhărie.

Mihai se află în prezent în închisoarea de la Bacău sub acuzația de tâlhărie, prima dată fiind închis la 15 ani, într-un centru de reeducare.

”Eram, să zicem, novice în anturaj, m-am drogat alături de ei și apoi am participat la o tâlhărie. Aveam 15 ani și jumătate. Ei erau mai mari ca mine. Într-o seară i-am văzut că au început să ruleze o țigară. Au zis să încerc și eu. Am încercat și am tot continuat. Nu am devenit dependent pentru că nu am folosit droguri care să dea dependență, dar m-am lăsat de școală, am început să umblu cu băieții mai mari, să fac anumite prostii și într-un final am ajuns să merg într-un centru de reeducare”, povestește băiatul.

Mihai spune că părinții săi habar n-aveau de anturajul cu care umbla, lucru cu care s-au confruntat la o ședință cu părinții la școală. Acolo, familia sa a aflat că băiatul lor, pe care-l credeau un elev bun, are ”un număr foarte mare de absențe, un comportament rău și note mai slabe”.

În momentul de față, tânărul spune că experiența sa din închisoare este o ”binecuvântare” pentru că altfel nu ar fi reușit să se schimbe sau să se maturizeze.

Urmăriți B1TV.ro și pe