"Eu mă consider o persoană foarte cinstită". Liviu Dragnea: "Am fost trimis în judecată pentru ceva și am fost condamnat pentru altceva" (VIDEO)

"Eu mă consider o persoană foarte cinstită". Liviu Dragnea: "Am fost trimis în judecată pentru ceva și am fost condamnat pentru altceva" (VIDEO)

În condițiile în care în Piața Victoriei protestarii au cerut ca în România să fie la șefia instituțiilor persoane cinstite, un jurnalist l-a întrebat pe președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, dacă el consideră că respectă această dorința a lumii.

"Eu mă consider o persoană foarte cinstitiă, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic, inițiat de un procuror care și-a uzurpat calitățile oficiale și care la ora asta nu are hotărârea care să-i spună de ce a fost condamnat

Codul de procedură penală spune că acea hotărâre nu există, drept pentu care am și făcut această contestație la executare.

Eu n-am furat nimic, doamnă. În 2012 se spunea că au am furat 2 milioane de voturi. Am fost trimis în judecată pentru ceva și am fost condamnat pentru altceva, cel puțin în primă instanță, în a doua instanță n-am, reușit să aflu de ce”, a precizat Liviu Dragnea.

Președintele PSD Liviu Dragnea are o condamnare definitivă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă electorală, decizie pe care a constest-o la Tribunalul București deoarece, afirmă Dragnea, nu a primit hotărârea de condamnare precum cere legea deși au trecut 10 luni de la anunțarea sentinței.

"Eu mă consider o persoană foarte cinstită". Liviu Dragnea: "Am fost trimis în judecată pentru ceva și am fost condamnat pentru altceva"

#DIRECT_ONE_b1dl12#