EXCLUSIV // Incendiu în București, în apropierea unui CET din Sectorul 4

EXCLUSIV // Incendiu în București, în apropierea unui CET din Sectorul 4
Foto: Pixabay

Un incendiu a avut loc în București, în jurul prânzului. Evenimentul a avut loclângă o Centrală de Energie (CET) din Sectorul 4.

Pompierii au intervenit rapid la fața locului, pentru stingerea incendiului. Mai multe pe marginea acestui subiect a oferit Daniel Vasile, purtător de cuvând al IGSU.

„Este vorba despreun incendiu produs la un spațiu de depozitare, care nu aparține de CET, la niște recipiente, niște bazine cu ulei.Momentan nu s-au stabilit vinovații, urmează ca după cercetare, după ce vom vedea imaginile de pe cameră,să aflăm din ce cauză s-a produs”, a declarat pentru B1.ro Daniel Vasile, purtător de cuvânt al IGSU.

Ultima oră
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!