Execuție în stil mafiot la Constanța: Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă după ce i-au fost tăiate picioarele (VIDEO)

Execuție în stil mafiot la Constanța: Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă după ce i-au fost tăiate picioarele (VIDEO)

Execuție în stil mafiot la Constanța. Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă după ce i-au fost tăiate picioarele.

Victima a ajuns la spital, dar totul a fost în zadar. Agresorul a fugit iar poliţiştii îl caută acum de zor.

Anchetatorii ar putea desluşi misterul crimei cu ajutorul unor camere de supraveghere , montate chiar pe casa in faţa careia a avut loc fapta.

Teribila crima a avut loc pe o stradă din zona Piaţa Chiliei. Un barbat a sunat la 112 si a anunţat că amicul sau este cazut pe strada. Medicii au gasit victima intr-o balta de sange si cu arterele femurale sectionate.

Barbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Constanta. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viaţa. Conform anchetatorilor, victima si amicul său mergeau pe stradă când au fost abordati de doi indivizi. A avut loc o scurta discutie dupa care unul dintre ei a scos un cutit si i-a taiat picioarele bărbatului.

Crima a avut loc în faţa unei case, pe care sunt montate camere de supraveghere. Imaginile surprinse îi pot ajuta pe anchetatori să dezlege misteruil crimei şi să-l prindă pe agresor. Mai ales că una dintre camere pare să fi surprins foarte bine feţele celor implicaţi.

Execuție în stil mafiot la Constanța

Embed: