Execuție în stil mafiot la Constanța: Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă după ce i-au fost tăiate picioarele (VIDEO)

Execuție în stil mafiot la Constanța: Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă după ce i-au fost tăiate picioarele (VIDEO)

Execuție în stil mafiot la Constanța. Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă după ce i-au fost tăiate picioarele.

Victima a ajuns la spital, dar totul a fost în zadar. Agresorul a fugit iar poliţiştii îl caută acum de zor.

Anchetatorii ar putea desluşi misterul crimei cu ajutorul unor camere de supraveghere , montate chiar pe casa in faţa careia a avut loc fapta.

Teribila crima a avut loc pe o stradă din zona Piaţa Chiliei. Un barbat a sunat la 112 si a anunţat că amicul sau este cazut pe strada. Medicii au gasit victima intr-o balta de sange si cu arterele femurale sectionate.

Barbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Constanta. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viaţa. Conform anchetatorilor, victima si amicul său mergeau pe stradă când au fost abordati de doi indivizi. A avut loc o scurta discutie dupa care unul dintre ei a scos un cutit si i-a taiat picioarele bărbatului.

Crima a avut loc în faţa unei case, pe care sunt montate camere de supraveghere. Imaginile surprinse îi pot ajuta pe anchetatori să dezlege misteruil crimei şi să-l prindă pe agresor. Mai ales că una dintre camere pare să fi surprins foarte bine feţele celor implicaţi.

Execuție în stil mafiot la Constanța

Embed:

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)