Experiența a doi clujeni într-un hotel din Saturn: au plătit 1.098 de lei pentru 6 nopți, dar nu le-au permis să se cazeze

Experiența a doi clujeni într-un hotel din Saturn: au plătit 1.098 de lei pentru 6 nopți, dar nu le-au permis să se cazeze
Foto: Captură video

O familie din Cluj a povestit experiența total neplăcută pe care au avut-o la un hotel de două stele din Saturn. În momentul în care au ajuns mai devreme, ei nu au fost lăsați să se cazeze, în pofida faptului că aveau un copil mic. În acest context, ei au fost nevoiți să-și culce copilul pe plajă, notează Cancan.

Sezonul estival vine mereu cu noi provocări pentru turiști. Anul acesta le-a adus nu doar prețuri noi la alimente, servicii, ci și schimbări la capitolul ospitalitate. Așadar, cazarea mai ieftină nu garantează o odihnă plăcută.

Un sejur de șase zile într-un hotel din stațiunea Saturn l-a costat pe Mariu și familia sa, 10 ore de condus și așteptat cazarea de la ora șapte dimineața, până la 16:00.

Clipe de coșmar pentru familia din Cluj

Marius a dezvăluit că problema nu a fost doar că a plătit 40 de lei ca să-și culce copilul pe plajă, pentru că nu a fost lăsat în cameră.

„Le spun clujenilor să evite hotelul Aida, din Saturn, deoarece cei de la recepție îți vorbesc urât după 10 ore de condus. Nu te lasă în cameră. Am culcat copilul pe șezlong.

Camerele nu au aer condiționat, geamurile sunt vechi (sunt cârpite din mai multe sticle pentru că așa a fost mai ieftin), copiii mici se pot accidenta, ușa la baie nu se închide, draperia pică în cap, bateria la baie este defectă, mobila este praf, liftul nu funcționează, parcarea nu este garantată”, a spus Marius

Hotelul Aida are 2 stele, iar familia de clujeni a plătit, în luna februarie, 1098 de lei, acum fiind 1400 de lei pentru 6 nopți de cazare cu mic dejun.

„Erau în jur de 40 de oameni, plus copii, care făceau scandal pentru că nu îi lăsa în cameră”, a mai relatat clujeanul.

Urmăriți B1TV.ro și pe