Facultățile din Danemarca și Olanda recrutează studenți români

Facultățile din Danemarca și Olanda recrutează studenți români
Foto: evz.ro

Cea de-a doua ediţie a Târgului de Educaţie Europeană (European Education Fair) va avea loc în perioada 24-28 februarie. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, anul acesta universitățile din Olanda și Danemara sunt interesate să recruteze studenți români. Astfel, pe 25 și pe 28 februarie vor avea loc în Capitală evenimentele „Holland Day”, respectiv „Danish Day”.

Târgul de Educaţie Europeană va fi deschis joi, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj şi va continua sâmbătă, duminică şi luni în Capitală. Pe site-ul evenimentului sunt prezentate instituţiile educaţionale care vor fi prezente în cadrul expoziţiei, inclusiv lista de programe oferite.

“Recomandăm tinerilor interesaţi să consulte această listă, să selecteze în avans programele de studiu şi să vină “pregătiţi” la târg”, se arată în comunicatul EEF.
Holland Day va prefaţa ediţia de Bucureşti a EEF pe 25 februarie, începând cu ora 17:00.

„Într-o primă etapă, 10 universităţi de top din Olanda îşi vor prezenta oferta educaţională în faţa unui număr de 50 de potentţali aplicanţi selectatţ în prealabil în urma îscrierilor pe site”, precizează organizatorii.  Programul se găseşte pe site-ul evenimentului

EEF va fi încheiat de Danish Day, eveniment aflat la prima ediţie în România. Conform site-ului acestui eveniment, va avea loc pe 28 februarie, începând cu ora 12:00, iar participarea este gratuită.

De altfel, organizatorii precizează că participarea la întregul Târg este gratuită, însă este condiţionată de înscrierea prealabilă pe site-ul evenimentului.