Făt mort, descoperit în albia unui pârâu de câinele unei localnice din Băile Govora

Făt mort, descoperit în albia unui pârâu de câinele unei localnice din Băile Govora

Descoperire şocantă pentru o localnică din Băile Govora. Câinele femeii a venit acasă cu trupul neînsufleţit al unui bebeluş în bot.

Proprietara a anunţat imediat poliţia, iar oamenii legii au dat de urma mamei nou-născutului. La necropsie s-a stabilit că bebeluşul se născuse mort.

Femeia şi-a lăsat pentru câteva minute caţeluşa să se plimbe libera în jurul casei, în apropierea unui pârâu. A fost şocata, însa, când animalul s-a întors cu cadavrul unui nou-nascut în gura, o fetiţa de aproximativ 50 de centimetri lungime.

Imediat au fost anunţaţi poliţiştii care au găsit locul unde fusese îngropat copilul. Au dat şi de urma mamei acestuia, o femeie de 39 de ani.

Potrivit legiștilor, fătul era de sex feminin și s-a născut probabil mort, însă urmează să se facă şi alte analize pentru a se vedea dacă plâmânul a fost oxigenat la naştere, scrie Adevărul.

Mama fătului, Maria R. (39 ani), tot din Băile Govora, spune că a avut dureri şi contracţii spontane în urma cărora a expulzat fătul care s-a născut mort.

Femeia mai are doi copii, iar soțul acesteia are loc de muncă. Familia ei este una modestă, a spus primarul localității.

Bebeluș mort găsit în albia unui râu

Embed: ” />
Ultima oră