Fetești: O adolescentă de 14 ani din a fost bătută și violată de iubitul unei prietene din Cernavodă

Fetești: O adolescentă de 14 ani din a fost bătută și violată de iubitul unei prietene din Cernavodă
Foto: wonderslist.com

O fată în vârstă de 14 ani din Fetești, care a fugit de acasă la sfârșitul săptămânii trecute și apoi a mers la o prietenă de-a sa din Cernavodă, a fost violată și bătută de iubitul acesteia.

Adolescenta a plecat de acasă în 25 septembrie, iar mama acesteia a reclamat dispariția ei la Poliția Fetești, potrivit Gândul.

În seara următoare, iubitul băut al prietenei sale din Cernavodă, a agresat-o fizic pentru că nu a întreținut relații sexuale cu un oasepete. Totodată, bărbatul l-a bătut și l-a amenințat cu un cuțit și pe băiatul respectiv, care a fugit din locuință.

Însă calvarul nu s-a încheiat aici pentru adolescentă. Bărbatul a continuat să o lovească cu pumnii și pocioarele, apoi a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. Toate acestea s-au întâmplat în prezența iubitei sale.

Fata a plecat înapoi acasă a doua zi și a depus o plângere la Poliția Cernavodă, unde a povestit prin ce a trecut. Medicii au suspus-o unui examen medico-legal, iar în urma rezultatelor bărbatul a fost adus, miercuri, la Judecătoria Medgidia, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.