Finala ”Dansează printre stele”, surclasată de meciul România-Danemarca difuzat de Pro TV (VIDEO)

Finala ”Dansează printre stele”, surclasată de meciul România-Danemarca difuzat de Pro TV (VIDEO)
Foto: adevarul.ro

Emisiunea „Dansează printre stele”, de la Antena 1 a fost oprită. Deși show-ul trebuia să dureze până la Crăciun, ediția de ieri a fost ultima. Indiferent de ziua difuzării, audienţele producţiei au fost umilitoare comparativ cu cele ale PROTV-ului. Chiar și punctul culminant al ediției finale de seara trecută a suferit rău la capitolul audiențe în fața PRO TV, care a transmis amicalul România – Danemarca. Nu mai puţin de 2.700.000 de români au urmărit meciul echipei naționale pe întreg intervalul de difuzare.

„Dansează printre stele”, show-ul de la Antena 1 a fost oprit. Conducerea postului Antena 1 plănuia iniţial să întindă producţia până de Crăciun. Audienţele dezastruase obţinute pe parcursul întregii emisiuni, în fața filmelor PRO de duminică seara, i-a determinat pe mai marii postului să mute mai întâi show-ul în serile de marți.

„Dansez printre stele” a dat astfel piept cu MasteChef. O confruntare din care Antena 1 s-a ales cu două eşecuri răsunătoare, emisiunea difuzată de postul familiei Voiculescu fiind surclasată în două ediţii consecutive de rivalii de la PRO.

Chiar și punctul culminant al ediției finale de seara trecută a suferit rău la capitolul audiențe în fața PRO TV, care transmitea amicalul România – Danemarca. 2.700.000 de români au urmărit meciul echipei naționale pe întreg intervalul de difuzare cuprins între 20:32 – 22:22.

În minutul de aur înregistrat la 21:54, erau pe PRO TV peste 3.140.000 de telespectatori. Astfel PRO TV a înregistrat 14.7 puncte de rating și 30.7% cotă de piaţă în intervalul de difuzare, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în vreme ce Antena 1 s-a fost clasat abia pe locul 3, cu 4.4 puncte de rating și 9.3% share.

PRO TV FOTBAL ROMÂNIA – DANEMARCA

14.7 puncte de rating și 30.7% cotă de piaţă

ANTENA 1 „DANSEZ PRINTRE STELE”

4.4 puncte de rating și 9.3% share


FInala emisiunii ”Dansează printre stele”, audiențe umilitoare