Coldea a CONFIRMAT numele participanţilor la celebra „tăiere a porcului” din Vila SRI

Coldea a CONFIRMAT numele participanţilor la celebra tăiere a porcului din Vila SRI

Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, a confirmat, joi, după mai multe ore de audieri în Comisia SRI din parlament, numele participanților la celebra tăiere a porcului din Vila SRI. Afirația aparține șeful Comisiei, Claudiu Manda.

„Cu privire la celebrul subiect din presă cu masa de Crăciun şi tăierea porcului. A spus că a existat un astfel de eveniment, la care au participat mai multe persoane. A fost întrebat câte, a spus că în jur de 10, dar nu a vrut să vorbească despre numele lor. L-am întrebat şi a confirmat nume. A fost un eveniment, nu s-a tăiat niciun porc. Printre participanţi: domnul Ghiţă, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi şi domnul Ponta, nu mai ştiu dacă l-am întrebat, dar a confirmat asta domnul Maior.”, a precizat Claudiu Manda, scrie stiripesurse.ro.

Ultima oră
17:31 - Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările jurnaliștilor (VIDEO)
17:26 - Ludovic Orban avertizează: „Dacă Iohannis îl va nominaliza pe Cîțu premier, va încălca Constituția”
17:26 - Suedia: Explozie într-un bloc din orașul Göteborg. Poliția ia în calcul un atac cu bombă
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)