Chef Florin Dumitrescu îi atacă pe cei de la ENEL România: Luminăm cu lanterna şi încălzim cu lemnele, în Bucureşti, sectorul 1 (FOTO)

Chef Florin Dumitrescu îi atacă pe cei de la ENEL România: Luminăm cu lanterna şi încălzim cu lemnele, în Bucureşti, sectorul 1 (FOTO)

Cunoscuta vedetă de televiziune Florin Dumitrescu a lansat duminică seară un atac dur la adresa ENEL România pentru faptul că a rămas fără energie electrică, iar compania nici nu a răspuns la apelurile sale în care voia să sesize problemele cu care se confruntă.

Chef Dumitrescu arată este de neacceptat într-un oraş ca Bucureşti să fii nevoit să luminezi cu lanterna şi să te încălzeşti la lemne şi se întreabă cum ar reacţiona compania în cazul unei calamităţi.

„Mulțumesc Enel Româniapentru seriozitate si profesionalism. Daca ati fi raspuns la apelurile mele poate nu m-as mai fi bucurat de aceasta experienta cu familia. Luminam cu lanterna si incalzim cu lemnele, in Bucuresti, sectorul 1. Nici nu ma gandesc ca in caz de vreo calamitate si mai mare as avea nevoi mai mari, ma multumesc cu melodia robotului! Pacat ca nu sunt special si nu sunt singurul care se bucura de aceasta experienta, sunt foarte multi care au patit la fel. Este cumva un pachet bonus pe care il activam fara sa ne dam seama la platile facturilor?

Multumim pentru promptitudine”, a scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe